Polygram Plus Rent a Car – Beograd

Osnovna naša delatnost je pružanje rent a car usluga, a sedište nam je u Beogradu. Aktivno smo prisutni na srpskom težištu. Polygram Plus Rent a Car Beograd Vam nudi rentiranje i iznajmljivanje naših vozila po povoljnim i pristupačnim cenama koje kreću već od 15 eura. Imamo posebne povoljnosti na duže najmove. Pogledajte naš cenovnik rent a car usluga.

Naši automobili su opremljeni širokim dijapazonom dodatne opreme (oprema je različita u zavisnosti od modela vozila) i na taj način Vam obezbeđujemo veoma komfornu i što je još važnije bezbednu vožnju: servo upravljač, ABS, podizači stakala, Air Bag, centralna brava, klima uređaj, muzika, kodirani ključ, centralno zaključavanje, svetla za maglu,  child lock, putni računar, grejači sedišta, multifunkcionalan volan, podesiva sedišta, kuka za vuču…

U našem voznom parku Beograd se trenutno nalaze oko 30 modela različitih vozila. Ukoliko želite da nas kontakirate imate sve neophodne podatke na našoj stranici za kontakt (telefon, adresa, mapa-lokacija).

Svi koji su nam ukazali poverenje postali su naši stalni klijenti, ZAŠTO TO NE BISTE POSTALI I VI?
Vaš Polygram Plus Rent a Car Beograd!

Cene u Din sa PDV-om
Na sajtu su prikazane cene u evrima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, po srednjem kursu NBS. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.