O Nama

Polygram Plus Doo je kompanija osnovana u Beogradu. Osnovna delatnost nam je pružanje rent a car usluga. Aktivno smo prisutni na srpskom težištu.Profesionalizam i kvalitetna usluga su glavne karakteristike našeg poslovanja. Trudimo se da uvek u najkraćem mogućem roku izađemo u susret svakom kupcu sa ponudom koja će u potpunosti zadovoljiti sve njegove zahteve.

U našoj ponudi je raznovrstan vozni park u kome trenutno imamo oko dvadesetak različitih modela automobila. Medju njima su vozila sledećih marki: Mercedes, Opel, Peugeot, Škoda, Ford, Chrysler, Daewoo. Pogledajta sva vozila u našem voznom parku. Naši automobili su opremljeni servo upravljačem, ABS-om, podizačima stakala, AIR begovima, centralnom bravom, klima uređajem, muzikom i na taj način Vam obezbeđujemo veoma komfornu i što je još važnije bezbednu vožnju.

Imamo posebne povoljnosti na duže najmove. Za sve dodatne informacije pozovite nas ili nam pošaljite e-mail, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Takođe,u svakom trenutku nas možete kontaktirati preko forme na našoj kontakt stranici

Svi koji su nam ukazali poverenje postali su naši stalni klijenti, ZAŠTO TO NE BISTE POSTALI I VI?